Mest om ungerne…

Indflytningen er overstået og skuret er fyldt med pap og papir. Vi mangler endnu at hænge billeder og lamper op, men vi er i det store hele på plads. Susanne skal på indkøb i dag for at finde gardiner/persienner eller rullegardiner og andre småting.
Ungerne leger meget omkring huset. Der er mange klipper og små vandhuller lige i nærheden, som specielt Mads er glad for at besøge. Der er i hvert fald behov for at få tørret tøj og sko/støvler dagligt, fordi hr. Mads absolut hele tiden får trådt i vandhullerne. Mathilde er lidt bedre til at undgå det våde element. Det er ret sjovt at se Mads og Mathilde rende rundt på klipperne. Ligeså rivende uvenner de kan være ligeså hjælpsomme er de overfor hinanden. Flere gange har jeg set dem tage hinanden i hånden, når Mathilde er kommet til et punkt på klipperne, hvor hun ikke føler hun kan komme videre og så hjælper Mads hende ned. Andre gange forsøger Mads at stikke af fra hende, fordi han ikke gider have hende rendende i røven hele tiden.
Jeg tror at de begge savner at komme i skole og børnehave. Mathilde trænger i den grad til at få brændt noget krudt af blandt jævnaldrene. Hende og Susanne går vist hinanden en del på nerverne i øjeblikket. Eller også er det bare en fase Mathilde skal igennem (igen).
Det varer nok lidt tid inden jeg får lagt flere billeder på hjemsiden: I lørdags havde vi indbrud i huset og jeg fik stjålet min telefon og mit digital kamera: sur røv. Så da politiet havde været der om aftenen sad vi tilbage med den ubehagelige viden om at fremmede havde været i vores hus. Det er ikke en rar fornemmelse.
Nå, vi må se, hvad tilværelse har gemt til os de kommende dage.

Skriv et svar