Den første uge

Vejret har ikke været med os de sidste dage. Det har været overskyet og det har regnet i perioder, så kun ungerne har haft lyst til at rende rundt udenfor i vandpytterne og klatre på klipperne.
I går måtte vi så en tur i Ole’s varehus for at købe nye gummistøvler til ungerne, så nu er det forhåbenligt slut med at tørre sokker. Mads har kun almindelige kondisko med og Mathildes gamle gummistøvler er hullet.
Vi glæder os meget til at vores ting ankommer fra Danmark omkring den 13. eller 14. juli, så vi kan flytte ind i huset. Det er ikke særligt spændende at bo i indkvarteringen – det føles lidt ligesom at bo i et lånt sommerhus. En af mine kollegaer var dog lidt mere uheldig end os, han boede i indkvarteringen i 3 måneder inden der var en bolig klar til indflytning. I dag vil jeg prøve at få fat i nøglerne så vi kan komme ind og se huset indefra.
I tirsdags var jeg og Mads i biografen i Katuaq for at se Harry Potter 3 (igen). Biografen er helt i top med ordentlige sæder, god lyd, osv. Vi skal også ind og se Spiderman 2, som startede i går.
Igennem min personaleforening fik jeg et godt tilbud på et medlemsskab af motionscenteret og i onsdags startede jeg op på træningen igen. Motionscenteret er i orden og kan sammenlignes med Fysio Form i Hillerød med hensyn til faciliteter.
De store udfordringer i næste uge bliver (forhåbenligt) at få pakket vores indbo ud og få indrettet os i huset. Derudover skal vi på kommunen og finde ud af det med skole og børnehave.
Susanne har nævnt at hun vil aflægge Sana et besøg, mest for at sige at vi er ankommet til Nuuk.

Skriv et svar