Nipisa ( stenbider )

Så blev det den 18. juni og dermed også tid til en lille sommerfest med nogle af kollegerne fra K1. Denne gang var vi på en af de finere restauranter i Nuuk og jeg var en af initiativtagerne og havde nøje valgt lige præcis dette sted. Man er selvfølgelig altid spændt, når det er et helt nyt sted, man ikke kender. Jeg havde valgt en selskabsmenu, som jeg synes var tilpas grønlandsk efter min smag.
Se bare her:
Forret: Terrin af rødfisk og kammuslinger, anrettet på fennikelsalat, pesto og balsamicoglace.
Hovedret: Symfoni af grønlandsk lammeryg, rensdymedallion og moskuskølle, anrettet m/ saute af friske asparges og svampe, hertil rødvinssauce tilsmagt trøffel.
Dessert: Sortebærtærte med mørk chokoladecreme, anrettet med sorbet af blodappelsin, hertil abrikos coulis.
Pris: 305 kr. pr. person.
Det var virkelig mad over al forventning. Det bedste mad jeg har fået, mens jeg har boet her i Grønland ! En tilpas mængde mad med masser af smag anrettet på kæmpe tallerkener. De andre var heldigvis også begejstrede og de fleste spiste op.
Det var en hyggelig aften med masser af latter. Grønlændere er meget til fest og farver og griner meget med og af hinanden. Det gør bare det hele endnu mere hyggeligt.
Jeg havde selvfølgelig glemt mit kamera, så jeg kan ikke lægge billeder ud i fotoalbummet.
Endnu en god oplevelse.
Nå, men da Nipisa var ved at lukke gik vi en tur på Skyline, som er et barsted med pianist, bløde sofaer og sådan lidt af hvert. Hyggeligt var det da, men det var blevet sent, så jeg tog hjem, for jeg skulle op på arbejde dagen efter.

Skriv et svar