Moster

I mandags ankom Annette endeligt planmæssigt til Nuuk. Mathilde har da også dagligt spurgt “hvor mange dage er der nu til Moster kommer?” – Jeg tror ungerne er meget glade for at have fået hende på besøg. Hun bor nu oppe på hemsen i vores hus.
Annette har vænnet sig til tidsforskellen og er ved at være fortroligt med det grønlandske vintervejr. Hun havde ingen overtræksbukser med herop, så det var det første vi måtte shoppe efter. I dag var hun med nede i Fit&Fun for at få rørt dellerne lidt – turen derned var ellers hård nok med en ordentlig gang snestorm.
Mads fik skoldkopper i onsdags. Han har haft feber og har ligget en hel del på sofaen og set film. I forhold til Mathildes skoldkopper for nogle uger siden er han meget hårdere angrebet. Det var lidt heldigt at moster var her til at se lidt efter ham. I dag lørdag har han været så frisk igen at han var med ude og kælke i sneen.
Det er hyggeligt med besøg og i de kommende uger håber vi at vejret arter sig, så vi kan vise Annette noget mere af Nuuk og Grønland.

Skriv et svar