Påskegaven

Halløj
Så er moster Annette taget hjem igen til DK efter 3 uger på Grønland. Vejret har vist sig fra sin værste side, mens hun har været her, så det blev ikke til så mange ture som planlagt. Pyt nu med det, det har været hyggeligt med selskab trods alt.
Den sidste uge har været helt forårsagtig med mildt vejr og masser af smeltevand og sjap på vejene. Meget at sneen nåede at smelte men langt fra det hele. Nu sneer det så igen, så der bliver hurtigt bunker af sne igen.
Der har været masser af mennesker ude på skibakken på “Lille Malene”. Det er ret populært heroppe, når det er klart, solrigt og roligt vejr. Vi har kigget på sådan på afstand i kikkerten hjemme fra køkkenet. Det har myldret med mennesker op og ned af bakken.
Så har ungerne og jeg fået en lille påskegave af Jakob. Vi har nemlig fået en billet
hver, så vi kan komme en lille tur til DK fra den 21/3-28/3. Det er noget vi glæder os meget til. Vi bliver hentet af farfar og har fået lov til at bo hos Christian ( min bror ). Vi har jo stadig bilen i DK, så den glæder vi os til at kunne køre lidt rundt i. Der er efterhånden mange der ved, at vi kommer og mange der gerne vil have, at vi kommer på besøg. Vi skal gøre, hvad vi kan, men vi når ikke alle på 1 uge. Jeg har besluttet, at vi når det vi når. Ikke styrte rundt.
Vi glæder os i hvert fald til flyveturen, besøg hist og pist, shoppingtur, teatertur o.s.v.
Vi ses !

Skriv et svar