Hvad er der i TV i dag?

Når vi har fri og bare vil dase foran fjernsynet er der nogle begrænsninger, som minder uhyggeligt meget om Danmark for ca. 15-20 år siden.
Der er kun én kanal tilgængelig og det er en public service kanal med udpluk af diverse udsendelser fra de danske kanaler, hovedsageligt DR og TV2. De sender mest sidst på eftermiddagen og om aftenen. Alle udsendelser sendes forskudt 4 timer, så TV-avisen kl. 18:00 i DK også sendes kl. 18:00 heroppe. Der findes yderligere en kanal som sender den ene genudsendelse efter den anden om Grønland, men den gider vi ikke,
Hvis man vil have 4 kanaler yderligere skal der købes en digital dekoder og hvis der skal flere kanaler på skal der investeres i dekoderkort til 500,- om måneden. Det sædvanelige problem med dekodere og kort er at der er ca. 50 % af kanalerne som er totalt uinteressante. Eneste fordel er at man ikke betaler licens i Grønland (så vidt jeg ved).
Susanne har nu ønsket sig en dekoder i julegave. Det skyldes måske at Mathilde har været syg (hun er ved at være frisk igen) det meste af sidste uge og det er lidt sparsom med underholdningen i TV. Diverse Bamse og kylling videobånd og Disney DVDere kører jævnligt på vores TV – suk. Nu er det jo også ved at nærme sig jultid og derfor er ungernes interesse for at se Bamse og kyllings samlede værk, Bamses julerejse, stadig stigende.

Skriv et svar