Nu nærmer julen sig

Det er nu i slutningen af november måned. Lyset forsvinder med foruroligende hast heroppe. Solen står i dag op kl. 09:39 og går ned igen kl. 14:52 og vi er endnu ikke nået til den korteste dag (lysmæssigt!) i året.
Det er også ved at nærme sig jul og vi prøver på at få tingene til at fungere ligesom i DK.
Susanne og ungerne har allerede hængt julepynt op i det meste af huset og desuden sat gang i nogle lyskæder.
Resten af byen oser også af jul. Der er hængt julepynt op i butikkerne og reklamerne med julegaveideer dumper ind ad brevsprækken. En særlig tradition heroppe er at der hænges nogle orange/røde stjerner op i alle vinduer med elektrisk lys i. Sådan er det nu engang heroppe. Susanne og jeg synes de er gyselige og jeg tvivler på at lignende stjerner dukker op i vores vinduer.
Det bliver lidt spændende at se om vi kan få fat i et juletræ. Sidste år var der vist mangel på dem i byen og folk havde i stedet købt plastik juletræer. De kan fås i SuperByg for kr. 500,- og holder i en evighed. Plastiktræernes vistnok eneste fordel er at de ikke drysser nåle på gulvet.
Ungerne og Susanne har jo fødselsdag i december. Det bliver lidt anderledes end tidligere år, da familien jo ikke lige kan dukker op på dagen. Susanne har i stedet inviteret kollegaer og bekendte på besøg på dagene, så må vi se hvordan det spænder af. TELE holder forresten julefrokost på Mathildes fødselsdag – jeg har efter lange forhandlinger fået lov til at deltage i julefrokosten…

Skriv et svar