Branden i garderoben

Det er den 20/1-2006 og klokken er cirka 3:00.
Jeg er på arbejde sammen med en kollega og vagten er indtil videre forløbet stille og roligt. Pludselig er der en politimand der kalder på min kollega for at få hjælp. Vi kigger lidt desorienterede på hinanden. Meget mærkeligt tidspunkt at se en politimand på ! Han har uniform på, så der er vist ikke noget at være i tvivl om, men man kan jo aldrig vide………..
Vi følger begge to med ham ud på den store gang og kan se at det bare kommer væltende med vand om hjørnet videre ned af gangen og ind mod K-gangen. Hvorfor nu det ?
Nu er gode råd dyre. Vi smider et par dyner på gulvet for at lave en barriere, men det hjælper ikke. Vi henter svaberer for at skubbe vandet væk, men det er også kun en stakket frist. Vandet fortsætter med at løbe ind mod K-gangen, men når heldigvis ikke ind til os, da det løber ned i en sprække mellem dørene til etagen nedenunder. Vores held ,deres uheld.
Nu kommer der flere brandmænd og portører til åstedet.
Det viser sig nu, at der åbenbart har været/er brand i en af garderoberne. Det er tydeligt at se, hvor vandet kommer fra og da døren bliver åbnet, kan vi høre hvordan det vælter ned med vand fra en af sprinklerne i loftet. Den bliver ved til tanken er tom, så hvis ikke hanen bliver lukket, så kommer der altså 20.000 liter vand !
Panikken breder sig for de kan åbenbart ikke finde ham der kan lukke for hanen !
Det ender dog lykkeligt. Rette vedkommende findes og får slukket for vandet og der er heldigvis ingen der kommer til skade.
Nu ligger der rigtig meget vand på gangen som skal suges op igen. Rengøringsfolkene kaldes ind af deres leder og starter oprydningsarbejdet.
Ajaaaa !

Skriv et svar