Juleaften 2005

Så blev det den 24. december endnu engang.
Tid til julemad, juletræ og ikke mindst julegaver.
Vi har holdt jul med Valdemar og Anakathrine, vores søde naboer, som er ret sjove og hyggelige at være sammen med. De er begge to grønlændere, så de kan fortælle en hel masse om Grønland. De har begge to boet i DK en del år, så de kan forstå og tale med om mange ting.
Mathilde havde især svært ved at vente på, at de skulle komme, så hun gik til sidst ind og hentede dem ! Det var vist nok også fordi der var en gave i vente, når de kom !
De fik begge to lov til at pakke en gave op hver om morgenen og om aftenen, inden vi skulle danse om juletræet. Jeg synes det er synd, hvis de skal gå og vente hele dagen på de der gaver. Jeg kan selv huske, hvor elendigt man havde det som barn. De voksne spiste og spiste og man følte det, som om at der var gået flere år, inden de blev færdige med al det æderi og man omsider fik de gaver, der lå og ventede under træet !
De har fået rigtig mange fine gaver og til alle der har sendt gaver til dem skal der hermed sendes et stort TAK FOR DET !
Også tak for gaverne til Jakob og jeg.
Det var en rigtig hyggelig juleaften og mærkeligt og en smule vemodigt at tænke på, at det er den sidste jul vi har holdt i Grønland for denne gang.
Takussuagut

Skriv et svar