Tilbage til fortiden

Så har jeg været på arbejde i godt 14 dage og har så småt fået et indtryk af, hvordan det er at arbejde på DIH. Jeg synes stadigvæk, at den administrative del af arbejdet er meget tung at danse med. Der arbejdes på at meget af dette i fremtiden skal foregå elektronisk.
Idag var jeg til introduktion af nyansat personale og jeg fandt da også ud af, at jeg ikke er den eneste der er frustreret over, at tingene fungererer, som de gør. Vi skriver jo 2004 efterhånden.
Der er jo desværre en stor udskiftning af personale med jævne mellemrum som gør sit til, at det kan være svært at få tingene til at køre. Når folk begynder at falde til og engagerer sig i noget der har interesse, så rejser de hjem igen og umiddelbart er der ikke nogen, der bare sådan lige kan sættes ind i sagerne.
Grønland er ikke for folk med sarte nerver og utålmodighed, for så kan man ikke holde ud at være her !
Jeg kan jo vælge at sige til mig selv, at enten kan jeg holde det ud, eller også kan jeg ikke. Jeg vælger nok det første så, for jeg har jo noget erfaring som siger mig, at det skal og kan blive bedre.
Arbejdsånden minder meget, om det jeg kommer fra. Alle knokler, fra de kommer til de går og der er et højt informationsniveau på afdelingen. Det er dejligt at opleve, at der er visse ting, der fungerer trods alt. Personalet er gode til at tage sig af nyt personale og jeg føler, at jeg stille og roligt falder til. I nat havde jeg min første nattevagt og gab, det var da lidt kedeligt. Ok, vi var også tre i vagt, fordi jeg skulle introduceres.
Nok om det.

Skriv et svar