Arbejde…

De sidste par dage har det for det meste drejet sig om at arbejde selvom jeg godt kunne være fristet til at tage nogle fridage for at se lidt mere af Oman. Jeg har vænnet mig (sådan da) til trafikken på vejene hernede, så jeg er begyndt selv at køre til arbejde og når jeg skal ud og shoppe (!).
I foregårs var jeg ved stranden om aftenen ca. 1 time før solnedgang. Stranden ligger ca. 500 m fra huset hvor jeg bor. Den er meget fin og der var en hel del mennesker både på stranden og i vandet. Temperaruren i vandet er mere end behagelig, så min kollegas unger var ikke nemme at få op da vi skulle hjem. En ting jeg har bemærket, også ved stranden, er at der næsten ingen fugle er i Muscat. Det virker lidt underlig, men det skyldes sikkert det er meget varmt og måske at der ikke findes meget de kan spise.
Vi var en tur i LuLu Hypermarked den ene dag for at købe ind. Der var vareudvalget (igen) meget stort og det gennemgående er at mange ting og sager har virkelig knald på farver og mønstre, så man skal ikke være for neutral i sin smag. Fødevarer er der nok af og priserne ligger under hvad jeg er vant til. Dog er frugt og grønt nogen steder forholdsvis dyrt. Fisk er billigt.
Hver dag spiser vi frokost på en lille resturant lige ved siden af projektkontoret. Det meste af menuen er noget med ris og kylling over flere variationer, det smager ganske udmærket og det koster 1 til 1½ rial inklusiv en sodavand.
Jeg og Susanne SMS’er flere gange dagligt for at holde hinanden opdateret. Jeg glæder mig til at se dem igen. Desuden er en snigende hjemve begyndt at melde sig. Varmen alene gør sit til at jeg ser frem til et køligere klima.

Skriv et svar