29. juni

Den første nat fik jeg kun 2 timers søvn. Der var 32 grader på værelset fordi airconditioningen ikke ville gå længere ned (!) Om morgenen flyttede jeg til et andet værelse.
Jeg var med på projektkontoret for første gang. Jeg kørte sammen med en kollega fordi jeg ikke kender vejen godt nok endnu og så det lidt anderledes at køre bil i Muscat. Det er specielt rundkørslerne som kan være lidt trickie at finde ud af.
Dagen i dag er kun ½ arbejdsdag og i morgen har vi fri hele dagen. Det er fordi weekenden i Oman falder på torsdag og fredag.
Efter arbejdet var jeg sammen med min kollegas familie ude og shoppe i et møbelhus og derefter i et supermarked (nogen steder hedder det Hypermarked). Der er et rimeligt stort udvalg af varer alle steder.
Om aftenen var vi for flade til selv at lave mad, så vi tog en tur til Pizza Hut.
Sidst på aftenen talte jeg med Knud over Skype der var ca 3-4 sekunders forsinkelse på forbindelsen, men talen var klar og tydelig. På et tidspunkt fik Knud endda sat et Webcam på, så jeg også fik billeder derfra. Han sidder stadig fast på TINU ved Upernavik sammen med 2 andre og venter på at vejret klarer op.
Jeg fik også en MMS fra Susanne, som viser Alex swimmingpool – jeg er lidt misundelig. Sjovt nok ser man næsten ingen pools ved husene i Muscat. Måske er det trods alt for varmt.

Her tænker du på “29. juni”

  1. Hej Jakob.
    Det er rigtig spændende at høre om din tur til Muscat.
    Her i Grønland går det efter planen. På onsdag ( d. 05.07) tager jeg på inspektionstur til Upernavik-distriktet. (Skal jeg hilse Knud ?). Vi flyver over Sisimiut, Asiaat og til illulisat. Her overnatter vi og flyver dagen efter til Upernavik. Vi går ombord i LASSØ’s båd og tager en rundtur på ca. 5 dage til bygderne Kullorsuaq, Nuusuaq, Tasiusaq, Inarsuit, aappilattoq og så tilbage til Upernavik. Vi er tilbage i Maniitsoq d. 17. Vi har ingen varmeproblemer men til gengæld minatssol, så der er arbejdstid i 24. timer i døgnet. Jeg laver en billedserie når jeg er tilbage. Hils familien på Kreta hvis du taler med dem
    Hilsen og knus fra din far.

Skriv et svar