Sommervejr

Så kom dagen hvor det blev solskin og sommer udenfor ! Endelig ! Det var jeg lige ved at tro, at det ikke kunne blive heroppe.
Alt summer af liv og glade dage og man kan begynde at smide noget af alt det for……. vintertøj ! Man er næsten ved at fortvivle, over at det virkelig er nødvendig med vintertøjet selv i juni måned ! Det er kommet meget bag på mig, at det er sådan.
Jeg må indrømme, at jeg har savnet det danske forår. Overgangen fra det ene til det andet er ikke nær så synlig og mærkbar her. Sneen er dog snart forsvundet, fjeldet er blevet mere synligt, dagene er blevet længere og lysere og der er flere både på fjorden. Det er dog trods alt fint at opleve noget andet. Det udvider horisonten.
Ungerne har været ude og lege det meste af dagen. De nyder de store, åbne vidder ligeså meget som os voksne. De hygger sig med alle de dejlige vandhuller rundt omkring.
Om 1 måned kommer vi til DK og det er noget vi glæder os til alle 4. Så skal vi rigtig på besøg alle vegne, shoppe, i sommerhus på Mols og i Gilleleje. Det skal blive godt med 1 måneds afslapning. Det er også ved at være tiltrængt.

Skriv et svar