Maj med mere

Som bekendt skal Mathilde starte i 1. klasse efter sommerferien. Vi modtog med spænding brevet fra Nuuk kommune med svar på, hvilken skole hun skal starte på. Det viste sig at hun skulle starte i 1. klasse i en anden skole end Mads, hvilket vi absolut ikke var tilfredse med. Nå, igang med at kontakte skole og kommune. Efter en uges tid fandt vi endelig en person på Mathildes skole (den hun ikke skulle gå på), som ville tale vores sag i kommunen og i sidste uge fik vi besked om at hun godt kan starte på samme skole som Mads – lettelse! Vi har dog ikke fået det på skrift endnu…..
Klimaet er blevet en del mildere den seneste tid. Ligefrem at kalde det forår vil efter danske forhold være noget af en tilsnigelse, men nu forsvinder sneen og isen ligeså stille og nedbøren falder som regn i stedet for sne. Meeeeeen det er kun i følge kalenderen det er forår – det kan ikke umiddelbart ses nogen steder, dertil er der alt for få træer og grønne planter. Temperaturen holder sig det meste af tiden lige over frysepunktet, så overtræksbukserne er pakket væk…
Susanne (og jeg selv for den sags skyld) savner vist det danske forår, frisk mælk og ordentlige grønsager i større udvalg – det er i hvert fald et dagligt samtaleemne.
Jeg skulle have været i DK lige nu, men i fredags kunne AirGreenland ikke få mit fly fra Nuuk til at nå Danmarksflyveren i Sønderstrøm. Jeg ville så kunne nå en flyver mandag, efter at have boet i Sønderstrøm hele weekenden! Det sagde jeg nej tak til og blev i Nuuk. Det er måske kun mig, men jeg skal mindst bruge 1-2 dage på at komme fra zombie-mode (jetlag) inden jeg er mig selv igen. Jeg skulle have deltaget i et kursus tirsdag morgen.
Mads og Mathilde har det helt fint. Mathilde er vist inde i en vækstperiode for hun beder hele tiden om noget at spise. Hendes første nye tand er dukket op i undermunden, så nu begynder hun vist at skifte til det permanente tandsæt! Det går lidt bedre for Mads i skolen. Det kniber stadig med at få taget sig sammen til at få lavet lektier, det er langt sjovere at smide sig på sofaen og glo film eller at sætte sig foran computeren og spille, så der er et dagligt show for at få lavet de lektier. Han overnattede på skolen fra fredag til lørdag sammen med resten af klassen – det var sjov og ballade det hele!

Her tænker du på “Maj med mere”

  1. Kære alle
    I skal lige have en hilsen fra mig. Jeg har lige været i Grækenland og haft en rigtig dejlig uge med sol og varme. Det kniber gevaldigt i Danmark med varme, det er i sandhed en grøn vinter, jeg bruger stadig vinterovertøj. Jeg prøver og træne til tøserunden og har også været på en par lange ture, men det kniber lidt med lysten, når det er så koldt. Men fra nu af og til 4. juni er der ingen undskyldninger, nu er det bare afsted. Glæder mig til at se jer.
    stort knus til jer alle
    Bodil

Skriv et svar