Kostkalenderen

http://www.kostkalender.dk/
KostkanelderenHvordan kan du vide om din kost er den rigtige for dig? Det spørgsmål er der flere svar på, for det afhænger af hvad du ønsker at opnå. For nogen handler det om at smide nogle kilogram kropsvægt – for andre, som jeg selv, handler det om at få spist sundt hver dag og sikre en god balance i kropsvægten. Jeg så første gang Kostkalenderen præsenteret på DR programmet “Ha det godt!” og lige umiddelbart var min reaktion “Den må jeg prøve!”.
Jeg har ikke fortrudt købet af Kostkalenderen – den beskriver en metode til at få styr på sin kost, en metode som kan anvendes til alle formål. Det absolut bedste ved kalenderen er at rigtig mange fødevarer og færdigprodukter er dokumenteret og man kan se hvad det koster, hvis man en dag forgriber sig på f.eks. en pose chips. Det gode ved Kostkalenderen er at du kan spise hvad som helst – bare du sørger for at have orden i regnskabet med dine brikker. Brikkerne må du læse om i Kostkalenderen 🙂
For mig at se er der ikke tale om endnu en slankekur med Kostkalenderen- der er tale om en metode til at leve sundt hele livet!

Skriv et svar