Godt nytår

Halløj !
Rigtig godt nytår til alle der har forvildet sig ind i vores dagbog.
Jeg håber, at alle er kommet godt ind i det nye år. Det var der jo mange der ikke gjorde i Asien pga flodbølge-katastrofen. Ganske forfærdeligt og fatalt for mange tusinde af mennesker. Mange tanker til dem og de efterladte. Så har der jo været orkan i DK og det har jo også sat sine spor rundt omkring i landet. Min mor fik da “fældet” 2 store træer i haven pga orkanen, så er hun da sluppet at med dem !
Det er slet ikke til at forstå, at det allerede er blevet 2005. Vi har taget hul på 7. måned i det grønlandske. Jeg har det faktisk, som om jeg har været her meget længere.
Farfar og farmor kom på besøg mellem jul og nytår og det har været hyggeligt med besøg fra DK. Mads og Mathilde har også haft stor glæde af det. Så har der været nogle bekendte at tale med om alt muligt. Nogen der kunne tage lidt over for far og mor. Mærkelig fornemmelse da de tog hjem igen. Så blev der så stille og tomt. Nu kan vi så tælle dagene til moster kommer og det bliver så sjovt og hyggeligt at se hende igen. Der er arrangeret soveplads på hemsen og andre små overraskelser.
Jeg er spændt på at høre, hvad hun synes om Grønland. Spændt på at se hendes ansigtsudtryk når hun kommer ud af flyet.
Der er fuldt tryk på arbejdet. Vi mangler personale p.t. og det ser ikke ud, som om der kommer nogen hjælp før februar. Dem af os der er tilbage må virkelig knokle og der er jo grænser for, hvor længe vi kan holde til det. Det vælter ind med nye patienter igen fra hele Grønland, så der er rigeligt at se til. Vi har haft en rolig periode mellem jul og nytår, da vi ikke har haft nogen til at operere, men jeg skal lige love for, at bøtten den er vendt igen !!!!!!!!!!!!
Udfordringer er der sandelig nok af. Det er ikke kedeligt at være på arbejde og det skal det jo heller ikke være.
Vejret har været stille den sidste uges tid med temperaturer ned til -10 grader. Det er faktisk ikke så slemt, så længe det er stille vejr. Det er noget værre, hvis det blæser. Så er det godt nok koldt om næsen !!!!!!!!!!!
Det er blevet sent nu, så jeg tror, at jeg slutter for denne gang.
Takussagut ( på gensyn ) fra Susanne & Co.

Skriv et svar