Jul!

Kære alle dagbogs læsere!
En rigtig glædelig jul allesammen.
Lidt om de seneste begivenheder:
Den 20. december ankom Bodil og Leif nogenlunde planmæssigt hos os i Nuuk. Jeg, Susanne og Mathilde var i lufthaven for at hente dem medens Mads var i skole. Det var med lidt sommerfugle i maven at vi hentede dem i Nuuk Lufthavn. Det er trods alt et halvt år siden vi sidst har set noget til familien. Det var dejligt at se dem igen.
De blev efter ankomsten indlogeret i TELEs indkvartering i værelse C1 incl. bagage, da vi ikke rigtigt har plads hjemme hos os selv.
Mads havde juleafslutning i kirken den 21. december og har nu juleferie indtil den 3. januar. Susanne havde sidste arbejdsdag den 22. december og jeg den 23. december og endelig kan vi alle komme i rigtig julestemning. Det er ellers ikke svært at komme i julestemning heroppe. Alene vejret gør sit til at det føles som jul – her er masser af sne! = vi har hvid jul. Juletræet er bragt ind fra terassen for at blive tøet op, da træets grene var blevet lidt stive i det (vi har haft -11 grader de sidste 5 dage). Susanne og ungerne har pyntet træet med vores julepynt, så det ser helt hjemligt ud.
Her til aften (23. december) har vi sammen med Bodil og Leif bagt klejner og kager og morgendagens planer er lagt. I morgen aften skal vi have flæskesteg og grønlandsk lammekølle med alt tilbehøret, hvilket jo næsten er ligesom i DK.
Vi håber at I alle får en rigtig god jul!

Skriv et svar