Udfordringen

Jeg må jo ærligt indrømme, at det har været svært på nogen punkter at skulle skulle starte på en ny afdeling på et nyt sygehus. Jeg troede ikke, at jeg kunne vænne mig til det, men der tog jeg alligevel fejl. Efterhånden som tiden den går og jeg er faldet mere til i afdelingen, så er jeg faktisk blevet meget glad for at være der. Jeg synes stadig, at mange af de administrative arbejdsgange er tunge at danse med, men hvis det ikke bliver gjort sådan og sådan, så går der “kage” i tingene. Jeg har virkelig skulle ta’ mig sammen for ikke at brokke mig over det i tide og i utide. På en måde så vænner man sig til det og accepterer, at sådan er det her lige nu. Det er jo ikke ensbetydende med, at der ikke kan laves om på det. Jeg forsøger på diplomatisk vis, at fortælle om hvad jeg er vant til fra DK, for på den måde at gi’ mine kolleger noget at tænke over. Den jeg nok møder mest modstand hos er nok afd.spl., men det gør heller ikke spor. Det giver jo også hende noget at tænke over.
Tænk engang ! Jeg har kun været på K1 i lidt over en måned, så kommer hun sørme og spørger mig, om jeg ikke kunne tænke mig at være konstitueret for hende, mens hun er væk på barselsorlov !!!!!!!!
Min umiddelbare tanke var :”Åh nej, det kan jeg da ikke, når jeg ikke har været længere på afd., end jeg har !” Så hun har virkelig givet mig noget at tænke over. Jeg har så gået og overvejet det meget nøje og er nået frem til, at det kan jeg da godt. Jeg vil tage udfordringen op og prøve det. Det betyder så, at jeg har fri hver week-end og slipper for skiftende vagter. Det har jeg jo slet ikke prøvet i min karriere, kun da jeg havde en lille afstikker til Kirsebærbakken.
Det bliver fra januar engang, hvis altså afd.spl. holder så længe. Gisp for både hende og mig. Jeg har en del sommerfugle i maven over det.
Jeg er meget glad for mine nye kolleger, men jeg savner også dem i DK. Det er også rart at høre fra Jer i ny og næ ! Det luner og jeg føler, at jeg ikke bliver glemt. Det er selvfølgelig også op til mig selv ikke at blive det.
Baaj aamma takuss

Skriv et svar