Tøj

Nu er det ved at blive koldt i vejret og vintertøjet skal frem – eller hva’?!?
Det handler vist nærmere om at få købt noget nyt vintertøj, da vores vintertøj fra DK er ligeså effekttivt som en sort plastikpose med huller i til en plaskvåd Roskilde festival.
Nå, som må vi have noget nyt. Det vintertøj der kan fås heroppe fejler ingenting – det er ganske udmærket, men der er bare ikke det udvalg af farver, modeller og mærker som man er vant til i DK. Hvis overtøjet købes heroppe er der en stor sandsynlighed for at en hel andre mennesker render rundt i samme outfit som dig selv.
Så skal man have noget der ikke lige render rundt i byen allerede er der en anden vej – bestil det over nettet!
Men nu er nettet jo ikke lutter velsignelser og gælder det tøj viser det sig at være endnu mere sørgeligt. Antallet af butikker på nettet, som sælger tøj er begrænset. Ønsker du mærketøj er udvalget forsvindende.
Et andet problem er tøjstørrelser – det er sku’ en videnskab. Hvor er EU når det gælder standardisering af tøjstørrelser !?! og hvordan måler man sin tøjstørrelse!?! Jo, det afhænger bl.a. af mærket, modellen, stoffet….. suk
Jeg må efterhånden erkende, at mit drømme vintertøj fra H20 bliver det nok ikke til i år – jeg tror det ender med noget der kan prøves, købes og evt. byttes i en butik i Nuuk.

Skriv et svar