Google + eller Google plus

Jeg har fået en invite til Google+ af Per Schulze fra serverguider.dk og jeg har flere gange forsøgt at komme på Google+ uden held.
Jeg havde sådan set heller ikke forventet at få adgang med det samme, men det er lidt svært for en teknologi-nørd at stå udenfor og blot læse om det nye sociale netværk fra Google. Nåe, men jeg må jo bare vente – vender tilbage senere.
Update 2011-07-07 kl. 19:59 (ja ja det hele skal med) – så er jeg på Google+
Update 2011-07-08: Så er der lagt Google+ på min HTC og jeg har prøvet instant upload af et nytaget billede.
Der er mit første indtryk af Google+, at der ikke er så mange forvirrende ting i oversigten (endnu) og jeg synes det er super, at jeg selv kan bestemme præcist, hvem der skal have glæde at det jeg deler.
Det virker mere enkelt og overskueligt i det hele taget.
Når man anvender Google+ via sin mobil, så fungerer det faktisk udmærket. Der er lidt performance problemer, men det kan være mobilen, mobilnettet, internettet osv. kort sagt alt på kommunikationsvejen. Det bliver sikkert bedre med tiden.
Jeg ved ikke, hvad jeg skal mene om instant upload af billeder. Jeg synes min mobil hang lidt under upload. Heldigvis kan man indstille præcist hvornår og hvordan billeder skal uploades til Google+, så jeg må lege lidt med indstillingerne.
Update 2011-07-09: Jeg anvender Ubuntu 11.04 på mine maskiner, så jeg var lidt skeptisk omkring det med hangouts og webcam. Webcams under Ubuntu/linux har givet mig flere af mine grå hår i tidens løb.
Men vil I nu bare se – jeg følger instruktionerne til installation af Google talkplugin fra pakken til Ubuntu/debian 32-bit versionen og uden at pille ved noget i baggrunden virker mit webcam inklusiv indbygget mikrofon. Jeg kan starte et hangout med webcam og lyd under Ubuntu – stort!
Windows brugere: I holder bare mund.
Update 2011-07-11: Jeg synes at Google+ funktionalitet med Circles (netværk på dansk) er smart. Det er meget nemt og simpelt at styre, hvem der må se hvad på min profil. Ellers savner jeg pt. kun nogle flere i min omgangskreds, som får sig en Google+ konto, så jeg virkelig kan få afprøvet hangouts med mange brugere på.
Update 2011-07-22: Google er åbenbart fuldkommen i vildrede med virksomhedsdomæner der vil anvende Google+. Se her. Ok, Google – jeg vil gerne hjælpe jer med en beslutning: Få virksomhederne på Google+ med det samme. De private brugere kan ikke drive væksten frem alene. Hvis Google+ skal blive en succes overfor Facebook og Linkedin, så har man ikke råd til den luksus at udelukke bestemte og tungtvejende grupper fra netværket.
Update 2011-08-07: Der er stadig meget tyndt befolket på Google+. Jeg kan ikke finde blot en brøkdel af dem jeg har som venner på facebook. Hvis nogen er interesseret i en invitation til Google+, så send mig en kommentar med din e-mail. Din e-mail bliver ikke ofentliggjort. Jeg har i skrivende stund 150 invitationer til uddeling. Hvis du allerede har en Gmail-konto, så kan du anvende dette link.

Her tænker du på “Google + eller Google plus”

 1. Hej Jakob
  Det må være et spørgsmål om timer inden du kan komme på. Jeg har efterhånden sendt +100 invitationer ud og langt de fleste er kommet på umiddelbart efter de modtog invitationen.
  Hvorfor du ikke har fået adgang endnu er lidt underligt.
  Har du en profil på Google?
  Du kan altid lige kontakte mig igen så kan jeg prøve at sende invitationen på ny.
  Mvh.
  Per
  http://Serverguider.dk

Skriv et svar