Sociale netværk

Sociale netværk, jo vist, jeg er på en del af dem. Linkedin.com, Facebook.com, Twitter.com og Geni.com.
Jeg ved bare ikke hvad jeg skal mene om dem. Det er helt sikkert hyggeligt at holde kontakten ved lige med alle venner og bekendte fra fortid og nutid.
Min observation er at det sjældent bliver til andet end beskeder med 1-2 sætninger en gang imellem. Selvfølgelig er der en livlig kommunikation lige når man har fundet hinanden: hvordan går det med dig og hvad har du lavet siden vi sås sidst? Men det har jo også en ende og så står man der med alle kontakterne og meget lidt overskud i hverdagen til at være dybsindig med dem alle sammen.
Men det er måske heller ikke meningen. Det er da meget sjovt at ønske folk tillykke med fødselsdagen og sådan. Når det gælder hovedparten af mine kontaker, så nøjes jeg med at følge lidt med i, hvad der sker omkring dem.
Jeg er ikke selv god til at fortælle om hvad der sker i mit liv. Lige nu prøver jeg blot på at anvende twitter.com, hvor det hele er meget simpelt og hver “status”-besked maksimalt kan være 140 tegn.
Min problem er at jeg ikke gider/kan/vil/er motiveret for at opdatere min profil/status på de sociale netværk hver dag. Jeg gør det da – i mit eget tempo og i det omfang jeg selv synes.
Det kan være det ændrer sig i fremtiden – hvem ved?
Jeg tror at for mit vedkommende at ender det med at jeg kun er at finde på ét socialt netværk, som har en simpel funktionalitet, der er styr på sikkerheden og hvor rettighederne til ens informationer er klokkeklare.

Skriv et svar