åååh… endnu en arbejdsdag

Jeg har sovet som en sten. Mit krop havde mest lyst til at blive i sengen da vækkeuret ringede. Det er efterhånden også noget tid siden jeg har haft en fridag.
Arbejde: IAB (intet at bemærke)
Frokost: Jeg fik chilli chicken and rice hos den lokale coffee shop. Den var slet ikke så stærk som man skulle tro. Det smagte nogenlunde og lå godt i maven. Pris 1,600 rialer incl. en diet Pepsi. Arni tør stadig ikke spise dér.
I løbet af dagen bemærkede jeg at mange af medarbejderne på kontoret gik rundt med små Sri Lanka flag på tøjet og en kollega fortalte mig at det var fordi de fejrede 60 året for deres uafhængighed. kl 15:30 blev Sri Lanka’s uafhængighedsdag så markeret på kontoret med nationalsang og en bid mad.
Om aftenen var vi seks personer, som ville en tur på “Tomato resturant”, med italiensk mad, i nærheden af Intercontinental Hotel. Det ligger i den anden ende af byen og som følge af den igangværende Muscat Festival var der rigtig meget trafik på vejene. Det tog godt 3 kvarter at nå frem til resturanten. Nu skal det lige nævnes at temperaturen hernede ikke ligger på mere end 15-17 grader i øjeblikket og på Tomato resturant sad vi udenfor og spiste. Da det samtidigt blæste med en jævn vind, så blev det en noget kold affære. Vi spiste på 30 minutter. Maden var faktisk rigtig god.
På vej tilbage til hotellet måtte vi lige have lidt varme på i bilen. Arni og Peter havde kun haft en kortærmet skjorte på og så ærlig talt lidt frostbidte ud, da vi forlod resturanten.
Arni og jeg glemmer ikke lige med det samme Peters lille trafik forseelse på vej hjem. Han oversete et hastighedsbump og drønede lige over i fuld fart, så vi nærmest ramte loftet i bilen. Vi nåede dog hjem i god behold med alle indre organer på deres rette plads.
(Jeg har ikke fået taget så mange billeder – det er lidt irriterende, men nu er jeg her jo heller ikke for at lege turist.)

Skriv et svar