Start på rejsedagbogen

Ja, så er jeg klar med vores dagbog for turen til Grønland!
På nuværende tidspunkt er ambitionerne for denne dagbog at kunne levere historier og billeder til familien i Danmark fra vores tilværelse i Grønland.
Jeg har valgt, at dagbogen indtil videre kører i et meget simpelt format med envejs kommunikation. Senere (når jeg har helt styr på teknikken) bliver det muligt at kommentere historier og billeder her på siden.
Det første step bliver dog nok at få Susanne til bruge dagbogen også. Nu har hun jo efterhånden fået skrevet sine første 10 e-mails, så der er basis for at lære noget mere om mulighederne på internettet.
Indholdet i dagbogen bliver fremstillet så det kan tåle at blive offentliggjort på internettet. Jeg skal jo huske på, at hele kloden kan læse denne side (dvs dem der kan læse og forstå dansk for nok mest ud af det, hvilket er under 1 promille af jordens befolkning).
Jeg har ingen ide om, hvor ofte dagbogen bliver opdateret. Vi skal lige komme på plads først i Grønland og have styr på tingene (herunder hører bl.a. at få en internetadgang).
På gensyn!

Skriv et svar