De små ting…

Mathilde er lidt hårdt angrebet af myggestik. Da vi i torsdags ventede på flyveren i Sønderstrøm legede ungerne på en legeplads, hvor myggene holdt fest på deres ben og arme. I går aftes var Mathilde helt ulykkelig fordi hendes ene lår var helt hævet og ømt af myggestik.
Det går nogenlunde med at få vendt døgnet de små 4 timer i forhold til Danmark. I dag stod vi op kl 08:00 og er nogenlunde friske.
I indkvarteringen er der heldigvis nogle mørklægningspersienner for vinduerne, så der bliver mørkt indenfor når vi skal sove. Det virker stadig lidt mærkeligt, at solen er på himlen næsten hele døgnet (det er skyfrit og vindstille i øjeblikket).
I går var vi på kommunen og melde os til folkeregisteret og har ansøgt om jagttilladelse (til både Susanne og jeg).
Mads kan vi endnu ikke tilmelde skole, da personalet lige var kommet fra sommerferie og derfor havde en del arbejde at indhente. Så vi kan først melde Mads ind i skole i midten af juli.
Mathildes børnehaveplads kunne vi ikke få noget svar på. Jeg sendte en ansøgning i februar måned, men den kunne de ikke lige finde. Det bliver lidt spændende at se om Mathilde får en plads eller om vi skal finde en “sort” pasning (det har vi ikke lyst til). Alternativet er at Susanne ikke kan starte den 1. september på jobbet. Nå lad os nu se om ikke det lykkes alligevel…
I dag vil vi ud og se os lidt om i og omkring byen. Ellers har vi ingen planer.

Skriv et svar