Hjemme

Ja, så er jeg atter i moderlandet. Turen hjem med flyveren fra Muscat via Bahrain til Frankfurt var ikke videre behagelig. Firmaet vil jo gerne spare og det gøres ved at give medarbejderne flybiletter på økonomiklasse. Men problemet er at turen hjem fra Muscat foregår om natten og derfor vil jeg gerne kunne sove, men det er der ikke plads til på økonomiklassen, så på trods af adskellige forsøg på at finde behagelige stillinger i et elendigt flysæde, så er min ryg og nakke nu totalt ømme. Så hvis du skal til Muscat (og hjem) – så flyv på 1. klasse. Flyveturen kulminerede i øvrigt omkring kl.05 om morgenen ved at en stewarddesse hældte brænd varm kaffe ned i skøden på mig ved et uheld. Så var et hvert søvnforsøg efterfølgende umuligt.
De sidste par dage i Muscat gik fint – vejret var varmt (som sædvaneligt) og det meste af tiden var jeg på arbejde. Til alt held flyttede der yderligere 3 personer ind i gæstehuset, så jeg ikke var helt alene.
Næste tur sydpå bliver en gang i september eller der omkring.

Her tænker du på “Hjemme”

 1. Hej Jakob.
  Velkommen hjem fra det arabiske. Selv er jeg netop kommet hjem fra det høje nord. Jeg har været helt i Kullorsuaq samt 4 andre bygder derimellem og Upernavik.
  Sol hele døgnet og masser af frisk luft hvis ikke lige man er i midten af bygderne.
  På disse egne har man opfattelsen af, at det er kommunen der skal rydde op – et fantastisk svineri.
  Nå men jeg er tilbage i noget der minder meget om civilationen, i Maniitsoq.
  Jeg kommer en tur til DK i september, nærmest ultimo. Er du hjemme, skal vi mødes. Det er ellers dejligt at høre fra Muskat.
  Kærligste hilsner
  din far.

Skriv et svar