Når mænd læser kontaktannoncer

1. “Dyreven”: “Skal kunne lide katte”. De fleste mænd har meget svært ved at forstå kvinders besættelse af dyr. Hvad værre er, så vil vi mistænke dig for at være ensom. Og har en kvinde været single så længe, at hun har anskaffet sig en lurvet, loppebefængt kat til selskab, så er der nok en årsag til det.
2. “Søger venskab”: Hallo, det her er altså en dating-portal, så lad være med at spilde vores tid. Vi er faktisk nogen, der har betalt for at finde en pige at gå ud med. Har du brug for nye venner, så meld dig ind på en aftenskole i stedet.
3. Mr. Darcy: Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så er Mr. Darcy fra Bridget Jones altså en FIKTIV person. Kan I ikke bare fatte, at han ikke eksisterer på nogen som helst datingside eller noget andet sted for den sags skyld. Vi ved godt, vi aldrig når ham til sokkeholderne, og eftersom vi aldrig kommer i nærheden af at blive Mr. Perfect, så har vi droppet anstrengelserne for længe siden.
4. Dit stjernetegn: Det er muligt, at vi mere ligner Mr. Bean end Mr. Perfect, men det mindste ord om horoskoper og det er os, som løber skrigende bort. Vi nægter simpelthen at blive kaseret, bare fordi vores fødselsdag ligger i en forkert måned.
5. “Selvstændig karriere kvinde”: Med det udgangspunkt, hvad fanden skal du så bruge os til? Ok, det er lidt gammeldags, men fyre vil stadigvæk gerne have bukserne på i et forhold – eller i det mindste tro, at vi har det. Hallo, vi er jo allerede bekymrede over vores præstation i soveværelset, så det sidste vi ønsker er ikke at være tilstrækkelige på kontoret.
6. “Buttet af bygning”: De fleste mænd foretrækker kvinder med former. Men vi er ikke dummere end som så. Vi har lagt mærke til den kvindelige tendens for at underdrive, når det kommer til tøjstørrelse. Beskriver du dig selv som buttet, så er vi straks overbeviste om, at du køber tøj det samme sted som Amin Jensen.
7. “Salsadanser”: Kære kvinder. Hvis vi var i stand til at imponere på et dansegulv, så ville vi slet ikke have en datingprofil. Det sidste vi ønsker er at blive slæbt ud på et dansegulv for at udstille, hvor ukoordinerede vi er, imens du får øje på en spansk latino-postej i stedet. Der findes kun én form for salsa, som vi er interesserede i, og det er den, vi kan dyppe vores nachos i.
8. Intet foto: Mænd er simple skabninger. Og kald os bare mistroiske, men en ting er 100 procent sikker. Det første vi kigger efter er et billede: Ville vi købe dig en drink, hvis vi mødte dig på en bar? Dét er altafgørende, og har du ikke noget billede i din profil, hvordan skulle vi så nå frem til den afgørende dom?
9. “Party girl”: De fleste fyre kan godt lide tanken om at eje en Ferrari, men i virkeligheden så ved vi godt, at vi ikke har råd til at holde den. Desuden er vores diskoteksdage efterhånden forbi – det er jo derfor, at vi offentliggør vores “liv” på nettet. Men med den titel vil vi simpelthen være alt for bekymrede over ikke at have råd til at beholde dig.
10. Gifteklar: Et hvert ord om bryllup og ægteskab er bandlyst. Selvfølgelig vil vi gerne giftes – Engang! Men vi er altså mænd og derfor traditionelt fobiske overfor ethvert forhold, så drop det der med at stoppe det i hovedet på os fra første dag.